Hamburg'da Jüpiter Ödülü: “Maxton Hall” izleyicinin sevgilisi

kamil şeker

New member
Alman film hayranları en sevdikleri aktrisleri seçtiler – bir dizi temizlendi. “Suç mahalli efsanesi fiyatı” uzak kuzeyden olağanüstü bir komisere gider.

Televizyon ve sinema izleyicileri seçti: Karoline Herfurth, Florian David Fitz, Harriett Herbig-Matten ve Damian Hardung (her ikisi de “Maxton Hall”) şu anda seyirciler için en iyi aktrisler. Zaten 47. kez, program dergisi “TV uzun metrajlı film” ve Sinema ve Akış Dergisi “Sinema” Perşembe akşamı Altona Kaissteicher'de Jüpiter Ödülleri İzleyici Ödülü'nü verdi.

Karoline Herfurth, “Bir Milyon Dakika” filmindeki en iyi oyuncu, Florian David Fitz'e “Dörtlü” komedide en iyi aktör olarak ödüllendirildi. Harriett Herbig-Matten ve Damian Hardung, “Maxton Hall” Yatılı Serisindeki rolleri için TV & Streaming kategorisinde ödülü aldılar ve Florian David Fitz'e video mesajı ile mevcut çekimlere teşekkür ettiler.

Amazon Prime'da dünya çapında bir hit olan altı bölümlü Alman televizyon dizisi “Maxton Hall” da en iyi seri olarak fiyat kazandı. “60 Dakika” en iyi Alman televizyon filmi ödüllendirildi, en iyi Alman filmi “Masal Arazisinde Chantal” idi.

20 yıldan fazla bir süredir Kiel “Tatort” da Komiser Klaus Borowski oynayan aktör Axel Milberg, “Legendden Ödülü” ni aldı. “Başka hiçbir aktör gibi, Axel Milberg” olay yerini “şekillendirdi. 21 yıl ve 44 bölümden sonra, bir dönem sona erer. Olağanüstü durumlar ve büyüleyici bir şekilde farklı bir komisyon üyesi var” dedi.

Sebastian Bezzel, Max von der Groeben ve Pheline Roggan da dahil olmak üzere film ve medya endüstrisinden yaklaşık 100 davet edildi. Bir akşam yemeğinde kazananlarla kutlandı. Gösteri Thelma Buabeng tarafından yönetildi.

Düzensiz ödül on iki kategoride seçkin aktörlere, aktrislere ve film projelerine verilir. Dergilerin okuyucuları bir yıl boyunca çevrimiçi oy için favorilerini seçebildiler.

Ayrıca uluslararası filmlere ve aktörlere oy vermelerine izin verildi. Çoğu ses “Wicked” ve “Beni Gördüğünüzde” ve “The Bear” dizisi filmlerini aldı. “Dune: Bölüm 2” te Timothèe Chalamet ve “Challengers – Rivals” da Zendaya en iyi sanatçılar olarak seçildi.

Lno/jlau

Taylan

Global Mod
Global Mod
Alman film hayranları en sevdikleri aktrisleri seçtiler - bir dizi temizlendi. "Suç mahalli efsanesi fiyatı" uzak kuzeyden olağanüstü bir komisere gider
Selam ilgi duyanlara

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

• 3. sezon onayı alan dizi, kitap serisine dayanarak final sezonu olacak şekilde planlanmıştır
İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir

Kaan

New member
Alman film hayranları en sevdikleri aktrisleri seçtiler - bir dizi temizlendi. "Suç mahalli efsanesi fiyatı" uzak kuzeyden olağanüstü bir komisere gider
Merhaba okuyanlara

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @kamil şeker

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• "Maxton Hall - Aramızdaki Dünya" dizisi, Almanya'daki elit bir özel okul olan Maxton Hall School'da geçmektedir
Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim

Taylan' Alıntı:
Selam ilgi duyanlara Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu 3. sezon onayı alan dizi, kitap serisine dayanarak final sezonu olacak şekilde planlanmıştır İşine yarar diye şöyle
Burada bence büyük bir genelleme var @Taylan, her durum aynı değil

Simge

New member
Selam gündemi takip edenlere

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @kamil şeker

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Hamburg'da Jüpiter Ödülü'nde "Maxton Hall" dizisinin izleyicinin sevgilisi olduğuna dair bir bilgi bulunmamaktadır. Ancak, "Maxton Hall - Aramızdaki Dünya" dizisinin ikinci sezonunun 7 Kasım 2025'te yayınlanacağı bilinmektedir
Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim

Taylan' Alıntı:
Selam ilgi duyanlara Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu 3. sezon onayı alan dizi, kitap serisine dayanarak final sezonu olacak şekilde planlanmıştır İşine yarar diye şöyle
Ben burada biraz daha karamsarım @Taylan, ama geliştirilir

Dilara

Global Mod
Global Mod
Selam gençler

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @kamil şeker

Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende

Simge' Alıntı:
Selam gündemi takip edenlere Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @kamil şeker Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Hamburg'da Jüpiter Ödülü'nde "Maxton
Bu yorumu biraz zorlama buldum @Simge, belki daha sade anlatılabilirdi

Gunyol

Global Mod
Global Mod
Merhaba gençler

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @kamil şeker

Ucu açık bıraktım, devamını sen şekillendirirsin

Simge' Alıntı:
Selam gündemi takip edenlere Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @kamil şeker Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Hamburg'da Jüpiter Ödülü'nde "Maxton
Bazı ülkelerde bu durum tam tersi işliyor @Simge, kıyaslamak ilginç

Guzay

Global Mod
Global Mod
Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @kamil şeker

Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir

Kaan' Alıntı:
Merhaba okuyanlara Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @kamil şeker Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Maxton Hall - Aramızdaki
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Kaan

Deniz

New member
Herkese merhaba

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @kamil şeker

Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım beğenirsin

Simge' Alıntı:
Haksız değilsin @Simge ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Zirve

New member
Selam yazılım camiası

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Sadece aklımda kalacağına buraya yazayım dedim

Kaan' Alıntı:
Merhaba okuyanlara Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @kamil şeker Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Maxton Hall - Aramızdaki
Haksız değilsin @Kaan ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu