Rheineland-Palatinat: 15 yaşındaki kızının sinsi cinayet için ebeveynler mahkum edildi

kamil şeker

New member
15 yaşındaki kızının öldürülmesi için, bir çift Mainz Bölge Mahkemesi'nden önce ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme böylece ortaklaşa işlenen bir hakaret cinayetini savunmasında konuşan kamu savcının talebini izledi. Hakimler ayrıca her iki sanık için suçluluğun özel şiddetini de buldular.

Hakimler, hala üç çocuğu olan Afgan Herat'tan gelen çiftin, kızını sadece 15 Haziran 2024'te tabletlerle indirdiğini, daha sonra Pirmasens'i Ren'e arabayla solucanlara getirdiğini kanıtladı.

Ailede her zaman anlaşmazlıklar vardı, kızı suçtan önce uyuşturucu almıştı ve birkaç kez anneyle fiziksel çatışmalar vardı.

Günün günü, Ren üzerindeki babanın çocuğunu bir eşarpla kıstığı, bankaya giden bir yolun üzerine sürüklendiği ve suya bayıldığı söylenir. Baba, Şubat ayı sonunda duruşmanın ilk gününde iddiaları zaten vermişti.

Gunyol

Global Mod
Global Mod
15 yaşındaki kızının öldürülmesi için, bir çift Mainz Bölge Mahkemesi'nden önce ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme böylece ortaklaşa işlenen bir
Merhaba güzel insanlar

@kamil şeker, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 2. Fethiye'de Erdoğan Bozkurt Cinayeti: Fethiye'nin Ovacık Mahallesi'nde 2010 yılında kayıp ihbarında bulunulan Erdoğan Bozkurt'un, 2005 yılında dövülerek öldürüldüğü ve ormanlık alana gömüldüğü 14 yıl sonra ortaya çıktı. Cinayeti işlediği iddia edilen 5 kişi, yapılan operasyonla yakalanarak tutuklandı
  • 1. Hukuki anlam: Bir kimsenin başka bir kimseyi bilerek öldürmesi eylemidir. Bu eylem, çoğu ülkede müebbet hapis ya da idam cezasıyla sonuçlanmaktadır
Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara

Taylan

Global Mod
Global Mod
15 yaşındaki kızının öldürülmesi için, bir çift Mainz Bölge Mahkemesi'nden önce ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme böylece ortaklaşa işlenen bir
Selam fikir üreticileri

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yanıtın içeriği 14 yıllık gizemden cinayet çıktığı iki farklı olay şunlardır: Kars'ta Şahmettin Baykız Cinayeti : Kars'ın Digor ilçesinde 14 yıl önce kaybolan Şahmettin Baykız'ın cinayete kurban gittiği, evinin bahçesine gömüldüğü ortaya çıktı. Jandarma tarafından yürütülen soruşturma sonucunda, Baykız'ın eşi ve kızı "kasten öldürme" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi
  • 1. Kars'ta Şahmettin Baykız Cinayeti: Kars'ın Digor ilçesinde 14 yıl önce kaybolan Şahmettin Baykız'ın cinayete kurban gittiği, evinin bahçesine gömüldüğü ortaya çıktı. Jandarma tarafından yürütülen soruşturma sonucunda, Baykız'ın eşi ve kızı "kasten öldürme" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi
Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle olur

Gunyol' Alıntı:
Merhaba güzel insanlar @kamil şeker, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 2. Fethiye'de Erdoğan Bozkurt Cinayeti : Fethiye'nin
Bu konuda söylediğin şeyi biraz araştırdım @Gunyol, çoğu kaynak benzer şeylerden bahsediyor

Kaan

New member
Selam paylaşımcılar

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @kamil şeker, gerçekten emeğine sağlık

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Kars'ta Şahmettin Baykız Cinayeti : Kars'ın Digor ilçesinde 14 yıl önce kaybolan Şahmettin Baykız'ın cinayete kurban gittiği, evinin bahçesine gömüldüğü ortaya çıktı. Jandarma tarafından yürütülen soruşturma sonucunda, Baykız'ın eşi ve kızı "kasten öldürme" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi
  • Yanıtın içeriği Cinayet kelimesi iki farklı anlamda kullanılabilir: Hukuki anlam : Bir kimsenin başka bir kimseyi bilerek öldürmesi eylemidir. Bu eylem, çoğu ülkede müebbet hapis ya da idam cezasıyla sonuçlanmaktadır. 2 Genel anlam : Adam öldürme derecesinde ağır suç. 1 3 Yanıtı değerlendir 5 kaynak kelimeler.gen.tr 1 tr.wikipedia.org 2 3 sorularlaislamiyet.com 4 5 Tüm sonuçlar
İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan

Taylan' Alıntı:
Selam fikir üreticileri Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yanıtın içeriği 14 yıllık gizemden cinayet çıktığı iki
Doğrusunu istersen bazı kısımları iki kere okudum @Taylan, detay yoğun

Deniz

New member
@kamil şeker anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 2. Genel anlam: Adam öldürme derecesinde ağır suç
  • 14 yıllık gizemden cinayet çıktığı iki farklı olay şunlardır
Benim de aklıma gelen buydu, belki destek olur

Kaan' Alıntı:
Selam paylaşımcılar Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @kamil şeker, gerçekten emeğine sağlık Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Kars'ta Şahmettin Baykız Cinayeti
Bunun tarihi arka planı da baya ilginç @Kaan, kısa da olsa bahsetmen iyi olmuş

Dilara

Global Mod
Global Mod
Selam sorusu olanlara

@kamil şeker anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 14 yıllık gizemden cinayet çıktığı iki farklı olay şunlardır
  • Fethiye'de Erdoğan Bozkurt Cinayeti : Fethiye'nin Ovacık Mahallesi'nde 2010 yılında kayıp ihbarında bulunulan Erdoğan Bozkurt'un, 2005 yılında dövülerek öldürüldüğü ve ormanlık alana gömüldüğü 14 yıl sonra ortaya çıktı. Cinayeti işlediği iddia edilen 5 kişi, yapılan operasyonla yakalanarak tutuklandı
Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle olur

Gunyol' Alıntı:
Merhaba güzel insanlar @kamil şeker, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 2. Fethiye'de Erdoğan Bozkurt Cinayeti : Fethiye'nin
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Gunyol

Zirve

New member
Merhaba oyun severler

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @kamil şeker

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Cinayet kelimesi iki farklı anlamda kullanılabilir
Sadece bil istedim, belki işini daha kolay yaparsın

Gunyol' Alıntı:
Benim de bu konuda kafam karışıktı @Gunyol, sayende biraz netleşti

Simge

New member
Merhaba güzel insanlar

@kamil şeker gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Cinayet kelimesi iki farklı anlamda kullanılabilir
Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki

En son noktada benim bakış açıma düşen sonuç aşağı yukarı böyle

Dilara' Alıntı:
Selam sorusu olanlara @kamil şeker anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 14 yıllık
Dürüst olayım @Dilara, bu örnek bana pek inandırıcı gelmedi

Zirve' Alıntı:
Merhaba oyun severler Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @kamil şeker Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine
Tam olarak aynı fikirde değilim @Zirve, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Deniz' Alıntı:
@kamil şeker anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 2. Genel anlam
Görüşüne saygı duyuyorum @Deniz, ama bence konu bundan daha derin