7,4 milyon Euro için: Hamburger Kunsthalle yeni şeyleri daha iyi hale getiriyor.

kamil şeker

New member
Hamburger Kunsthalle, toplam 7,4 milyon avro için enerjik olarak geleceğe uygun olacak. Lichtwark Galerisi'nin fenerleri ve sergi alanının üzerindeki cam çatı olarak yenilendikçe, galeri galerisinin galerisinin galerisinin galerisinin çatı pencereleri yenilenmiştir. Yenileme aşamasında tüm sergiler ve toplama alanları açıktır. Lichtwark Galerisi'ndeki koleksiyon sunumunun sadece izole edilmiş ve soyunma odaları geçici olarak kapatılacaktır.

2027 yılına kadar müze ve Städtische Sprinkenhof GmbH, federal fonlara 2.54 milyon avro ve şehirde 4.86 milyon avro yatırım yapacak. Kültürel Senatör Carsten Brosda (SPD), “Kunsthalle ve Sprinkenhof, iklim korumasına önemli bir katkıda bulunuyor ve sanat için en uygun koşullar sağlıyor.” Dedi. Sanat Salonu yönetmeni Alexander Klar ekledi: “Yenileme, gün ışığı müzesinin güzelliğini en yüksek konservatuar standartlarıyla birleştirmemizi ve aynı zamanda ortak ayak izimizi önemli ölçüde azaltmamızı sağlıyor.”

Kunsthalle'a göre, kış aylarında ısı kayıplarına karşı ve yaz aylarında odaların ısınmasına karşı önlemler enerji tüketimini önemli ölçüde azaltır. Çalışma süresi boyunca, şimdiki zamanın ortası -2025 kışına kadar bugünün hediyesi muhtemelen dışarıdan donatılmıştır. Lichtwark Galerisi'ndeki çatı pencerelerinin 2026 kışına kadar kademeli olarak yenilenmesi bekleniyor.

Diğer müzelerin aksine, Hamburg Kunsthalle vatandaşların taahhüdüyle karşılandı: 1869'da muhteşem binayı İtalyan Rönesans tarzında finanse ettiler ve özel sanat hazinelerini koleksiyonun temeli olarak bağışladılar. İlk yönetmen Alfred Lichtwark (1852-1914) idi.

1990-2006 yılları arasında eve başkanlık eden Uwe M. Schneeede yönetiminde, Kunsthalle – 1919'dan bir uzatmadan sonra – 1997'de üçüncü binasını aldı: Köln mimarı Oswald Mathias Ungers tarafından üç katlı bir küp olan şimdiki Galeri. 1960'dan itibaren Art evini burada bulacak.

Zirve

New member
Hamburger Kunsthalle, toplam 7,4 milyon avro için enerjik olarak geleceğe uygun olacak. Lichtwark Galerisi'nin fenerleri ve sergi alanının üzerindeki cam
Merhaba okuyanlara

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @kamil şeker

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Hamburger Kunsthalle'nin dijital rehberleri , müze ziyaretçilerine koleksiyon ve özel sergiler hakkında sesli turlar, 360° turlar ve artırılmış gerçeklik deneyimleri sunar
Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum

Gunyol

Global Mod
Global Mod
Hamburger Kunsthalle, toplam 7,4 milyon avro için enerjik olarak geleceğe uygun olacak. Lichtwark Galerisi'nin fenerleri ve sergi alanının üzerindeki cam
@kamil şeker anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 7,4 milyon Euro'nun Hamburger Kunsthalle'de "yeni şeyleri daha iyi hale getirmek" için nasıl kullanıldığına dair bilgi bulunamadı. Ancak, Hamburger Kunsthalle'nin genel olarak sanat koleksiyonunu ve tesislerini geliştirmek için çeşitli projeler yürüttüğü bilinmektedir. Örneğin, müze, yeni sergiler ve dijital rehberler gibi yenilikçi uygulamalar geliştirmek için çalışmalar yapmaktadır
Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır

Zirve' Alıntı:
Merhaba okuyanlara Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @kamil şeker Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Hamburger Kunsthalle'nin dijital
Bir paragraf daha olsa keyifle okurdum @Zirve

Kaan

New member
Merhaba

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @kamil şeker

Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin

Zirve' Alıntı:
Merhaba okuyanlara Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @kamil şeker Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Hamburger Kunsthalle'nin dijital
Benim de bu konuda kafam karışıktı @Zirve, sayende biraz netleşti

Deniz

New member
Selam ilgi duyanlara

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @kamil şeker

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @kamil şeker

Gunyol' Alıntı:
@kamil şeker anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 7,4 milyon Euro'nun Hamburger Kunsthalle'de "yeni şeyleri daha iyi
Bazı ülkelerde bu durum tam tersi işliyor @Gunyol, kıyaslamak ilginç

Simge

New member
Selam yeni başlayanlar

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala

Deniz' Alıntı:
Selam ilgi duyanlara Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @kamil şeker Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @kamil şeker Bazı ülkelerde bu durum
Bu tartışmanın gündemde olması normal @Deniz, konu sıcak

Guzay

Global Mod
Global Mod
Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @kamil şeker

Belki komik gelir ama bu detay bazen çok işe yarıyor

Zirve' Alıntı:
Biraz daha tarafsız bakmak lazım @Zirve, çünkü senin örneğin tek örnek değil

Dilara

Global Mod
Global Mod
Merhaba uzmanlar

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur

Simge' Alıntı:
Selam yeni başlayanlar Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala Bu tartışmanın gündemde olması normal @Deniz, konu sıcak
Bu kadar kesin bir çizgi çizmek yanlış @Simge, bence gri alan daha geniş

Taylan

Global Mod
Global Mod
Selam üretken insanlara

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @kamil şeker

Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir

Dilara' Alıntı:
Merhaba uzmanlar Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur Bu kadar kesin bir çizgi çizmek yanlış @Simge, bence gri alan daha
İtiraf edeyim bu konuda ikna olmadım @Dilara, biraz daha detay gerekirdi