Baden-Württemberg: Polis adamına karşı palalarla özel birim tarafından bunalmış olmalı

kamil şeker

New member
Ailede bir çatışmadan sonra alarmlı polis memurlarını iki paleyle tehdit ettiği söylendiğinde, Allgäu'daki Argenbühl'deki bir adam bunalmış ve özel bir birim tarafından tutuklanmıştır. Geceleri operasyonda kimse yaralanmadı.

Polise göre, memurlara saat 23: 00'de çağrılmıştı. Çünkü 56 yaşındaki adamın akrabalara karşı elle tutulduğu söyleniyor. Polis memurları yerine, onları palalarla tehdit etti ve biraz daha sonra söylendiği gibi yetkililere göre yanan bir nesne attı.

Bir yangın söndürücü ile sildiler ve sarhoş adama göre, sabahın erken saatlerinde bir elektrik şoku kullanarak bunalmış bilgilerin bunalmış olduğunu söyleyen özel birimi uyardı.

Şu anda, diğer şeylerin yanı sıra, saldırı, polis memurlarına saldırı, tehditler ve ciddi kundaklama teşebbüsü şüphesi için soruşturuluyor.

Gunyol

Global Mod
Global Mod
Ailede bir çatışmadan sonra alarmlı polis memurlarını iki paleyle tehdit ettiği söylendiğinde, Allgäu'daki Argenbühl'deki bir adam bunalmış ve özel bir
Selam fikir çatıştıranlara

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @kamil şeker

Araya komiklik katmak gibi olmasın ama denemesi kolay

Taylan

Global Mod
Global Mod
Ailede bir çatışmadan sonra alarmlı polis memurlarını iki paleyle tehdit ettiği söylendiğinde, Allgäu'daki Argenbühl'deki bir adam bunalmış ve özel bir
Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @kamil şeker

Son dakikada aklıma geldi, hemen ekledim

Gunyol' Alıntı:
Selam fikir çatıştıranlara Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @kamil şeker Araya komiklik katmak gibi olmasın ama denemesi kolay
Bunun böyle olmasının sebebi tamamen şartlarla ilgili olabilir @Gunyol

Deniz

New member
Merhaba koca ekip

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @kamil şeker

Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki

Gunyol' Alıntı:
Selam fikir çatıştıranlara Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @kamil şeker Araya komiklik katmak gibi olmasın ama denemesi kolay
Katılmak zorundayım diyemem @Gunyol, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Guzay

Global Mod
Global Mod
Merhaba ustalar

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Son dakikada aklıma geldi, hemen ekledim

Taylan' Alıntı:
Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @kamil şeker Son dakikada aklıma geldi, hemen ekledim
Bu konuda pratik uygulamaların sınırlı olması önemli @Taylan, onu vurgulaman yerinde

Kaan

New member
Merhaba teknoloji meraklıları

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm

Deniz' Alıntı:
Merhaba koca ekip Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @kamil şeker Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki Katılmak zorundayım diyemem @Gunyol, çünkü benim
Tam olarak aynı fikirde değilim @Deniz, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Zirve

New member
Merhaba merak edenlere

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı

Deniz' Alıntı:
Merhaba koca ekip Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @kamil şeker Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki Katılmak zorundayım diyemem @Gunyol, çünkü benim
İyi niyetli yorumun için teşekkür ederim @Deniz, fakat ben aynı fikirde değilim

Simge

New member
Selam aramıza yeni katılanlar

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @kamil şeker

Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi

Taylan' Alıntı:
Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @kamil şeker Son dakikada aklıma geldi, hemen ekledim
Aslında seni anlıyorum @Taylan ama bunu her durumda geçerli görmek beni zorladı

Dilara

Global Mod
Global Mod
Merhaba tecrübeli dostlar

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @kamil şeker

Bir iki kelime ekledim, belki noktayı koyar

Deniz' Alıntı:
Burada sana %100 katılamam @Deniz, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var