Bundesliga: FC St. Pauli defans oyuncusu Stevens ve forvet Guilavogui'yi kadrosuna kattı

kamil şeker

New member
FC St. Paulis spor direktörü Andreas Bornemann ve teknik direktör Alexander Blessin, yapılacaklar listesindeki sonraki noktaları işaretleyebilirler. Yükselen takıma bir savunma ve bir hücum oyuncusu gelir. Takım, antrenman kampına bir spor ünlem işareti koyar.


Bundesliga futbol kulübü FC St. Pauli, Galler milli takımı Fin Stevens ve Morgan Guilavogui ile sözleşme imzaladı. 21 yaşındaki Stevens, teknik direktör Alexander Blessin ve spor direktörü Andreas Bornemann'ın bek pozisyonu için adaylarından biriydi. 26 yaşındaki Guilavogui, Blessin'in özlemini duyduğu hücumun takviyesiydi. Gineli milli oyuncu, Fransa birinci lig kulübü RC Lens'ten kiralık olarak geliyor. Her iki durumda da Hamburg ekibi transfer yöntemleri hakkında herhangi bir bilgi vermedi.


ayrıca oku


  • Mekanların bilançosu
Açıklamaya göre Bornemann, “Fin Stevens'ın imzalanmasıyla savunma kanatlarındaki konumumuzu genişletiyoruz ve böylece geçen sezonun sonundaki darboğazlara bir ölçüde yanıt vermiş oluyoruz” dedi.


Stevens, Premier Lig kulübü Brentford FC'den geliyor. 2020'den beri burada sözleşmesi bulunuyor. Geçen sezon Oxford United'da League One'da kiralık olarak oynadı ve takımla birlikte ikinci lig olan Championship'e yükseldi. 2022'de Swansea City ile Şampiyonada yarı seride beş kez oynadı. FC St. Pauli'de şu anda sakat olan Manolis Saliakas'ın yerine alternatif oluşturuyor.


Koç Blessin hücum için fiziksel olarak hazır bir oyuncu istiyordu. “Morgan, çok aktif ve düzgün oynayan ve her zaman derin koşu rotaları sunan, fiziksel olarak güçlü bir forvet. Blessin, “Doğrudan düellolarda kendisi için fırsatlar yaratabilir ama aynı zamanda takım arkadaşlarını da ön plana çıkarıyor” dedi. FC St. Pauli'nin önümüzdeki sezonki oyun tarzı açısından “Morgan'ın hızlı bir şekilde değişiklik yapması ve defansif olarak çok iyi çalışması” da aynı derecede önemli.

Antrenman kampında saygıdeğer başarı


FC St. Pauli, Perşembe günü Fransız birinci lig kulübü Olympique Lyon'a karşı hazırlık maçını kazandı. Hamburg, Avusturya'nın Schwaz kentinde oynanan karşılaşmayı 1-0 (0-0) kazandı. Pauli adına golü, teknik direktör Alexander Blessin'in antrenman kampına yanında götürdüğü 17 yaşındaki genç oyuncu Marwin Schmitz attı (87. dakika).

Hamburg, Hırvat birinci lig takımı Slaven Belupo'ya karşı sabah yapılması planlanan testi, çok sayıda başarısızlık nedeniyle iki maç için yeterli kadronun bulunmaması nedeniyle iptal etti.

Bir sonraki test için Kiezkickers Britanya Adaları'na gidecek. 3 Ağustos'ta FC St. Pauli ikinci lig takımı Norwich City ile karşılaşacak.


hayır/ylau