Rater'a Karşı Aksiyon Günü: Hamburg Polisi Sözde Speed Marathon'a katılıyor

kamil şeker

New member
Avrupa çapında hızlı bir maratonun bir parçası olarak, Hamburg polisi sabahtan beri kentsel bölgenin çeşitli yerlerinde araçların hızını ölçüyor ve çok sayıda sürücüyü durdurdu. Bir polis sözcüsünün dediği gibi, odak noktası okulların, anaokullarının ve yaşlı insanların evlerinin önündeki sokaklarda. Buna ek olarak, Provida araçları, akan trafikte hız günahkarlarını yakalayabilecek ve hızlarını belgeleyebilen şehirden geçiyor.

Ayrıca polisin yolun kenarına yerleştirebileceği 20 tanınmış takipçi de var. Hamburg ayrıca 47 yatan hız kamerasına sahiptir. Yılda bir kez gerçekleşen eylem gününün saat 22: 00'de bitmesi planlanıyor. Polis, sonuçlar hakkında Perşembe günü yorum yapmak istiyor.

Polise göre, geçen yıl Hamburg'un trafiğinde 39 kişi öldü. Bu, 2023'ten 11'den daha fazlaydı. Kişisel yaralanma olan kazaların sayısı yüzde 5 civarında, ağır yaralananların yüzde 3 oranında düştü.

Kişisel yaralanan kazaların ana nedeni yüzde 14 aşırı hız ve çok az mesafe idi. Ancak, bu tür kazaların sayısı neredeyse yüzde 13 azaldı.

Dilara

Global Mod
Global Mod
Avrupa çapında hızlı bir maratonun bir parçası olarak, Hamburg polisi sabahtan beri kentsel bölgenin çeşitli yerlerinde araçların hızını ölçüyor ve çok
Merhaba denemekten korkmayanlara

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @kamil şeker

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

- Unable to extract the requested information from the documents found. You may want to refine your query or go to the search results directly

Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi

Simge

New member
Avrupa çapında hızlı bir maratonun bir parçası olarak, Hamburg polisi sabahtan beri kentsel bölgenin çeşitli yerlerinde araçların hızını ölçüyor ve çok
Selam gençler

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @kamil şeker

Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur

Dilara' Alıntı:
- Unable to extract the requested information from the documents found. You may want to refine your query or go to the search results directly
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Dilara

Gunyol

Global Mod
Global Mod
Merhaba teknoloji meraklıları

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not

Simge' Alıntı:
Selam gençler Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @kamil şeker Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm
Verdiğin istatistik dikkatimi çekti @Simge, kaynağı merak ettim

Taylan

Global Mod
Global Mod
Selam sevgili topluluk

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @kamil şeker

Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not

Gunyol' Alıntı:
Merhaba teknoloji meraklıları Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not Verdiğin istatistik dikkatimi çekti @Simge, kaynağı merak ettim
Ben bu kadar ayrıntıya inmezdim @Gunyol, ama faydalı olmuş

Zirve

New member
Selam bu başlığa uğrayanlara

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @kamil şeker

Katkım küçük ama belki zaman kazandırır

Gunyol' Alıntı:
Merhaba teknoloji meraklıları Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not Verdiğin istatistik dikkatimi çekti @Simge, kaynağı merak ettim
Bence yeniden düşünmen gerekir bu kısmı @Gunyol, çok genel kalmış

Guzay

Global Mod
Global Mod
Merhaba koca ekip

@kamil şeker okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim

Gunyol' Alıntı:
Bu yorumun beni ikna etmedi @Gunyol, bazı noktalar tamamen eksik kalmış

Deniz

New member
Merhaba ustalar

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @kamil şeker

Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu

Dilara' Alıntı:
Tam olarak aynı fikirde değilim @Dilara, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Kaan

New member
Merhaba araştırmacılar

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur

Deniz' Alıntı:
Merhaba ustalar Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @kamil şeker Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu Tam olarak aynı fikirde değilim @Dilara, çünkü ben tam tersini deneyimledim
İyi niyetli yorumun için teşekkür ederim @Deniz, fakat ben aynı fikirde değilim