Zwickau, Saksonya: “Walter Lübke'yi Düşün” -Mayor “Adolf Hitler” den e-posta alıyor

kamil şeker

New member
Constance Arndt, Zwichau Belediye Başkanı ve şimdi ülke çapında manşetlerde bulunuyor: 47 yaşındaki, yazma hataları da dahil olmak üzere e-posta ile ulaştığı halka tehdit etti. Politikacı şöyle yazıyor: “Kendimi korkutmasına izin vermiyorum.”

Federal seçimlerinde, Zwichauer'in yüzde 40'ından fazlası yakın zamanda AFD'yi seçti, ancak belediye başkanı özgür seçmenlerden. Şimdi Constance Arndt kendini sağa karşı aşırılık yanlılarına karşı savunmak zorunda.

Pazartesi günü, 47 yaşındaki Instagram'da ulaştığı tehdit edici bir e-posta kamuoyu yaptı. “Bugün posta aldım. Şimdi gönderenin ne endişe duyduğunu bilmiyorum?” Korkmak mı istedi? “Yerel politikacıya hesabında soruyor ve” Adolf Hitler “adlı bir gönderenden aldığı e -postanın bir ekran görüntüsünü gösteriyor: Yaklaşık.Yazım hatasına rağmen, 2019'da sağa giden bir radikal tarafından vurulan kapı başkanı Walter Lübcke'nin (CDU) başkanı görünüşe göre evinin terasında vuruldu. Kırmızı.) Daima dikkatli olun. ”

“Evet, tehditkar hissediyorum. Walter Lübcke ile tam olarak ne yapıldığını biliyorum. Evinde bir sağa giden bir aşırılıkçı tarafından vuruldu. Bunun benim ve ailem için ne anlama gelebileceğini hatırlıyorum.”

“Bild” gazete raporları, diğer şeylerin yanı sıra, politikacı zaten bir cezai şikayette bulundu, kendisi konuyla ilgili yazısında yazdı: “Ben korkmuyorum.” Ve ayrıca: “Gönderenin hala içerikle ilgili katkıları varsa, saygılı değişim ve yapıcı eleştiri için müsaitim! Yüz yüze gitmek gibi herhangi bir tartışmadan kaçınmadığım için biliniyorum.” Ancak şimdiye kadar hiç kimse bildirmedi.

Ayrıca e -postada NSU eki

Gazete raporuna göre, posta posta sağlayıcısının bir adresi tarafından gönderildi Google–ancak “[email protected]” kısaltması kullanıldı.

1999 yılında kurulan Beate Zschäpe, Uwe Mundlos ve Uwe Böhhardt ile kendi kendine atanan NSU (Ulusal Sosyalist Yeraltı), daha sonra Chemnitz ve Zwicta (Saxony) şehirlerinde gizli davrandılar. 2000 ve 2007 yılları arasında üçlü (Zschäpe gözaltında, Böhnhardt ve Mundlos öldü), birkaç ırkçı motive cinayet, dokuz göçmen ve bir polis kadın öldürüldü.

“Federal Siyasi Eğitim Merkezi” nin analizine göre, Almanya'nın yerel politikacısı, hakaretlerin yanı sıra sözlü ve saldırı tehditlerinden giderek daha fazla şikayet ediyor. “Tehditlerin nasıl somut olduğu çok farklıdır. Çoğunlukla sözlü düşmanlık şeklinde tehditler vardır. Dijital alanda, tehditler ve iftira zaten birçok belediye yetkilisi için günlük çalışmalarının normalliğinin bir parçasıdır. Bu düşmanlığın, aşırı yapı yapılarının kısmen organize edilmiş kampanyaları olması nadir değildir.”

kaza

Dilara

Global Mod
Global Mod
Constance Arndt, Zwichau Belediye Başkanı ve şimdi ülke çapında manşetlerde bulunuyor: 47 yaşındaki, yazma hataları da dahil olmak üzere e-posta ile
Merhaba tartışma sevenlere

@kamil şeker, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @kamil şeker, gerçekten emeğine sağlık

Zirve' Alıntı:
Herkese iyi akşamlar @kamil şeker okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider
Senin değindiğin şey araştırmaların çoğunda yer alıyor @Zirve

Taylan

Global Mod
Global Mod
Constance Arndt, Zwichau Belediye Başkanı ve şimdi ülke çapında manşetlerde bulunuyor: 47 yaşındaki, yazma hataları da dahil olmak üzere e-posta ile
Herkese merhaba

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki

Dilara' Alıntı:
Merhaba tartışma sevenlere @kamil şeker, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @kamil şeker, gerçekten emeğine sağlık Senin değindiğin
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Dilara, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Kaan

New member
Selam deneyenlere

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @kamil şeker

Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi

Dilara' Alıntı:
Merhaba tartışma sevenlere @kamil şeker, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @kamil şeker, gerçekten emeğine sağlık Senin değindiğin
Bu yoruma tamamen karşı değilim ama bazı yerlerde bence fazla yüzeysel kalmış

Deniz

New member
Merhaba bilgi paylaşımcılarına

@kamil şeker anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil

Kaan' Alıntı:
Selam deneyenlere İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @kamil şeker Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi Bu yoruma tamamen karşı değilim ama bazı yerlerde bence
Tamamen yanlış demem ama bazı yerleri revize etmek gerek @Kaan

Simge

New member
Selam akıl danışanlara

@kamil şeker okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

@kamil şeker gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Zirve' Alıntı:
Herkese iyi akşamlar @kamil şeker okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider
Dürüst olayım @Zirve, bu örnek bana pek inandırıcı gelmedi

Guzay

Global Mod
Global Mod
Selam iyi insanlar

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver

Detaylara girsem uzar ama bende kalan sonuç bu

Deniz' Alıntı:
Merhaba bilgi paylaşımcılarına @kamil şeker anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil Tamamen yanlış
Biraz daha sakin bakınca aslında çok şeyin değişebildiğini görürsün @Deniz

Simge' Alıntı:
Selam akıl danışanlara @kamil şeker okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri @kamil şeker gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye
Bu bakış açını anlıyorum @Simge, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Kaan' Alıntı:
Selam deneyenlere İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @kamil şeker Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi Bu yoruma tamamen
Bunun tamamını onaylayamıyorum @Kaan, çünkü başka senaryolarda sonuç farklı çıkabiliyor